search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:42
MENU CLOSE

Φεστιβάλ Καννών: Στο κόκκινο χαλί με την κόρη του ο Σον Πεν – Παίζουν μαζί σε ταινία (Photos)

12.07.2021 19:46
sean-penn-new

Mε την κόρη του Ντύλαν, περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών, ο διάσημος ηθοποιός Σον Πεν.

Η κόρη του δεν τον συνόδευσε απλώς στο φεστιβάλ αυτή τη φορά, αλλά πρωταγωνιστούν μαζί στην ταινία Flag Day που έκανε πρεμιέρα. Είναι η πρώτη ταινία που ο Σον Πεν σκηνοθετεί και παίζει, παράλληλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την ταινία «Flag Day», ο Σον Πεν εξήγησε ότι ο Ματ Ντέιμον ήταν εκείνος που ουσιαστικά τον έπεισε να το κάνει: «Ενάμιση μήνα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Ματ Ντέιμον μου τηλεφώνησε, όχι για να μου πει ότι μπορούσε ή δεν μπορούσε να συμμετάσχει, αλλά ότι θα ήμουν ηλίθιος αν δεν εκμεταλλευόμουν την ευκαιρία να παίξω μαζί με την κόρη μου».

Ενώ η Ντύλαν Πεν δήλωσε από πλευράς της πως είχε ενδοιασμούς για τη συμμετοχή της στην ταινία.

«Ήμουν ανήσυχη πριν πω το ”ναι”. Το διάβασα για πρώτη φορά όταν ήμουν 15 και το ξαναδιάβασα όταν ήμουν 30. Θα μπορούσα να αντλήσω έμπνευση από τις εμπειρίες μου και να συμβάλλω και εγώ σε αυτόν τον χαρακτήρα», παραδέχτηκε.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Καλατζόπουλος για Βουγιουκλάκη: «Λίγα χρόνια προτού “φύγει”, είχε αρχίσει να καταλαβαίνει πόσο μικρή είναι η ζωή»

Ο Πρίγκιπας Κάρολος… αλλιώς: Αυτά είναι τα αγαπημένα του τραγούδια (video)

Ντέμι Μουρ: Νονά αλά ελληνικά (Photos)



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:41