search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 17:16
MENU CLOSE

Αλέκος Αλεξανδράκης: Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη του! (Video/Photo)

13.07.2021 14:42
alekos-aleksandrakis-new

Αποτέλεσε τον απόλυτο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου και έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.

Ο λόγος για τον αείμνηστο Αλέκο Αλεξανδράκη ο οποίος εκτός από μια σπουδαία πορεία στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, είχε και μια πολυτάραχη ζωή σε προσωπικό επίπεδο.

Υπήρξε σε σχέση για έξι μήνες με την Έλλη Λαμπέτη, ενώ παντρεύτηκε πρώτη φορά τη Μαρτζ Βάλβη την οποία γνώρισε στο Σουδάν. Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια, όσο και ο δεύτερος που ήταν με την Γαλλίδα Κλοντ Σαμπαντού.

Το 1956, ο Αλέκος Αλεξανδράκης παντρεύτηκε την ηθοποιό Αλίκη Γεωργούλη με την οποία έμειναν μαζί για τέσσερα χρόνια, ενώ 8 χρόνια αργότερα, το 1964, ο ηθοποιός έκανε τον τέταρτο γάμο του, αυτή τη φορά με την Ελβετή Βερένα Γκάουερ, με την οποία απέκτησε, μάλιστα, έναν γιο και μία κόρη.

Μετά από πέντε χρόνια, το 1969, και αυτός ο γάμος οδηγήθηκε στο διαζύγιο, καθώς ο ηθοποιός ερωτεύτηκε τη Νόνικα Γαληνέα. Οι δυο τους χώρισαν το 1990 έπειτα από 21 χρόνια σχέσης.

Πως είναι σήμερα η κόρη του ηθοποιού

Η Γιοχάνε είναι, πια, μια όμορφη και χαρούμενη γυναίκα η οποία αναρτά συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της στο προφίλ της στο Facebook. Έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ εμφανισιακά μοιάζει αρκετά στον πατέρα της.

Μάλιστα, έναν χρόνο πριν φύγει από τη ζωή, ο Αλέκος Αλεξανδράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή «Κοίτα τι έκανες» όπου η κόρη του, τού έκανε έκπληξη, εμφανιζόμενη ξαφνικά μπροστά του μαζί με τα παιδιά της και εγγόνια του σπουδαίου ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το μπικίνι της και άρχισε να χορεύει! (Video)

Δανάη Μπάρκα: Πώς απάντησε σε follower που τη χαρακτήρισε «χοντρή» (Photo)

Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Barbie (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 17:15