search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:51
MENU CLOSE

Κλέλια Ρένεση: Η γυμνή φωτογραφία με την κόρη της και η καταγγελία για την κακοποίηση των γυναικών (Photo)

13.07.2021 17:42
renesi_new (1)

Με μια συγκινητική φωτογραφία, η ηθοποιός παρεμβαίνει στη συζήτηση για την κακοποίηση των γυναικών με αφορμή τη υπόθεση της 18χρονης στην Ηλιούπολη.

Η Κλέλια Ρένεση έχει αποδείξει ότι, όχι μόνο έχει απόψη, αλλά και ότι δεν διστάζει να την εκφράσει δημόσια, ενίοτε με καυστικό λόγο. Το ίδιο συνέβη και τώρα, με την ηθοποιό να σχολιάζει, με αφορμή τα όσα απίστευτα αποκαλύπτονται σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 18χρονης γυναίκας στην Ηλιούπολη.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση ανέβασε μια φωτογραφία της όπου –γυμνή η ίδια- κρατά στην αγκαλιά τη νεογέννητη (τότε) κόρη της και έγραψε:

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται από αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας.

Όσα αίσχη και να γίνουν, όσο και αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι, ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεσή σου.

Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες και γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή και την θεριεύουμε, κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα.

Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου και όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερέν και τζάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρευτήκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας και την αποστολή μας. Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας και όποιο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος.

Καμία μόνη, καμία μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ!».

Διαβάστε επίσης

Κλέλια Ρένεση «Μια ζωή θα σπέρνουμε στην πόλη αναμπουμπούλες» (Photo)

H Κλέλια Ρένεση «τα χώνει» στην κυβέρνηση: Η κατάσταση θέλει σοβαρότητα και όχι μπραβιλίκια

Οργή από την Κλέλια Ρένεση: «Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα – Από αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλιτώσετε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24