search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:32
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση της Original 21 για την πρόσληψη Τσιάρτα τον αποκαλεί «Σκουπίδι» – Χαμός στα social media

13.07.2021 23:31
tsiartas-new

Η πρόσληψη του Τσιάρτα ως προπονητή της ΑΕΚ Β, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο εντός της Ένωσης όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Τσιάρτας που πολλές φορές έχει κάνει ρατσιστικά εθνικιστικά και ομοφοβικά σχόλια είναι πλέον το κόκκινο πανί για τους οπαδούς.

Από νωρίς στο Twitter το hashtag #Τσιαρτας είναι στα πιο δημοφιλή με φιλάθλους της ομάδας να εκφράζουν την ξεκάθαρη αντίθεσή τους στην πρόσληψή του, ενώ το πιο ηχηρό μήνυμα έρχεται από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και από την Original 21 η οποία μάλιστα τον αποκαλεί και «σκουπίδι».

«Οι αντιλήψεις του Τσάρτα δεν συνάδουν με τις αρχές, τις αξίες και τη φύση του συλλόγου μας. Η μάνα όλων των προσφύγων, η αγκαλιά των φτωχών, η πηγή του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, η ΑΕΚ δεν νοείται να έχει στο πάγκο της ένα πρόσωπο που βάσει γεγονότων αποτελεί ρατσιστική μορφή, αφού οι δηλώσεις και οι πράξεις του κατά καιρούς φανερώνουν έναν άνθρωπο μισαλλόδοξο και κακοήθη.» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σενάρια τρόμου για τα κρούσματα – Μπορεί να φτάσουν τα 20.000 ημερησίως τον Αύγουστο προβλέπει ο Σύψας (Video)

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα σήματα για το διαχωρισμό των καταστημάτων εστίασης

Βόλος: Με κορωνοϊό εμβολιασμένοι ηλικιωμένοι στο γηροκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:31