search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:34
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Ποιοι παίρνουν τη «σκυτάλη» της ενημέρωσης το καλοκαίρι – Εκπομπές με… βάρδιες

14.07.2021 16:29
skai-new

Μικρές αλλαγές ενόψει του καλοκαιριού κάνει το κανάλι του ΣΚΑΪ στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα και συγκεκριμένα στον ενημερωτικό τομέα, από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου. Μάλιστα, την «σκυτάλη» της παρουσίασης των εκπομπών φαίνεται να αλλάζουν διάφορα πρόσωπα με… βάρδιες.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα19 Ιουλίου, θα μεταδίδεται η ενημερωτική εκπομπή «ONLINE», από τις 12:00 έως τις 14:00, με την Έλενα Λάσκαρη και την Πηνελόπη Γκάλιου και θα συνεχίσει με τον Γιώργο Ευγενίδη έως τις 30 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Ευγενίδης

Από τις 2 έως και τις 13 Αυγούστου στην παρουσίαση θα βρίσκονται η  Έλενα Παπαδημητρίου και ο Σταύρος Ιωαννίδης ενώ από τις 16 ως τις 27 Αυγούστου, θα αναλάβουν την παρουσίαση η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Κωνσταντίνος Δαυλός.

Στη θέση της εκπομπής «Σήμερα», στην πρωινή ζώνη 06:00 – 10:00, από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου μέχρι και τις 27 Αυγούστου, θα βρίσκεται η «Πρωινή Ενημέρωση» με τον Νίκο Υποφάντη και τη Μαρία Βούσουλα, την οποία στη συνέχεια θα αντικαταστήσει ο Νίκος Ανδρίτσος.

Όσο καιρό κάνουν διακοπές οι «Αταίριαστοι», η εκπομπή «Newsroom» θα ενημερώνει τους τηλεθεατές από τις 10:00 έως τις 12:00. Την εκπομπή θα παρουσιάζουν ο Απόστολος Μαγγηριάδης και ο Φώτης Νάκος για την πρώτη εβδομάδα. Στο πλευρό του Απόστολου Μαγγηριάδη τη δεύτερη εβδομάδα θα βρίσκεται ο Αντώνης Αντζολέτος, ενώ από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου στην παρουσίαση θα βρίσκονται ο Αντώνης Αντζολέτος με τον Γιάννη Καντέλη.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης και ο Φώτης Νάκος

«Πρωινή Ενημέρωση» και τα Σαββατοκύριακα από τις 07.00 έως τις 10.00,από τις 31 Ιουλίου, με τον  Κωνστανίνο Δαυλό και την Κορίνα Γεωργίου. Τη δεύτερη εβδομάδα, την παρουσίαση αναλαμβάνουν ο Χρυσόστομος Τσούφης και ο Σταύρος Ιωαννίδης στη θέση του οποίου θα βρεθεί την τρίτη εβδομάδα η Έλενα Παπαδημητρίου.

Ο Χρυσόστομος Τσούφης και ο Σταύρος Ιωαννίδης
Η Έλενα Παπαδημητρίου

Διαβάστε επίσης:

«Κοντά» στην Cosmote TV ο Παναθηναϊκός

Mega: Επενδύει στην μυθοπλασία με πέντε μεγάλες παραγωγές

ΕΡΤ: Συνεχίζει και επίσημα η εκπομπή «Από τις Έξι» με Κοτταρίδη – Πιτταρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:33