search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:27
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν: Ανάρπαστα τα εσώρουχα που σχεδίασε για την Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ (Video)

16.07.2021 18:39
kim_kardashian_new

Εξαφανίστηκαν από την αγορά τα εσώρουχα που σχεδίασε η celebrity για το brand της, SKIMS.

Mετά την ανακοίνωση της εταιρείας «SKIMS», με επικεφαλής την Κιμ Καρντάσιαν, ότι είναι ο επίσημος σχεδιαστής των εσωρούχων της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ και διαλέγοντας την Κέιτ Μος για τη νέα διαφημιστική καμπάνια, η συλλογή σημείωσε τόσες πωλήσεις που σχεδόν εξαντλήθηκε.

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της προτρέπει τους φανς να αγοράσουν τα εσώρουχα που οι αθλητές θα φορέσουν σε λίγες ημέρες. Μάλιστα μερικά από τα αθλητικά ρούχα έχουν το λογότυπο «ΤΕAM USA» και την αστερόεσσα σε χρώματα γκρι, λευκό, καφέ και μπλε.

Κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες και τα περισσότερα νούμερα έχουν εξαντληθεί. Η εταιρεία ανακοίνωσε στο Instagram ότι υπάρχουν πολύ λίγα και ότι εργάζονται για την ανανέωσή τους. «Αυτό που κάνει η Κιμ είναι τόσο φρέσκο και μοντέρνο. Δημιουργεί εσώρουχα που θέλουν πραγματικά οι γυναίκες και τους ταιριάζουν τέλεια: τα φοράω εγώ, η κόρη μου, ακόμη και η μητέρα μου !», σχολίασε η Κέιτ Μος.

Photo: Instagram

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες: «Ήξερα ότι θα είμαι στη σειρά – Ούτε καστ δεν πέρασα» (Photo)

Νάντια Μπουλέ: Μαμά για πρώτη φορά έγινε η ηθοποιός! (Photo)

Μάρκο Βεράτι: Παντρεύτηκε στο Παρίσι – Ο χλιδάτος γάμος, το… κοστούμι της νύφης και το τραγούδι της Κάρλα Μπρούνι (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:27