search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:33
MENU CLOSE

Κύπρος: Τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ εναντίον σκάφους του λιμενικού (Videos)

16.07.2021 08:50
aktaioros

Επεισόδιο μεταξύ τουρκικής ακταιωρού και σκάφους του λιμενικού σημειώθηκε στην ακριτική Τηλλυρία, στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληφοροφίες, η τουρκική ακταιωρός καταδίωξε και άνοιξε πυρ με τέσσερις προειδοποιητικούς πυροβολισμούς σε σκάφος της λιμενικής αστυνομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην περιοχή ανοιχτά του Κάτω Πύργου.

Σύμφωνα με το sigmalive.com το σκάφος του λιμενικού της Κύπρου υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από περιοχή στην οποία περιπολούσε μετά τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας της Κύπρου, Χρίστο Ανδρέου, το σκάφος του Λιμενικού με έδρα το αλιευτικό καταφύγιο του Κάτω Πύργου και τριμελές πλήρωμα, γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα βρισκόταν σε περιπολία για αντιμετώπιση του φαινομένου των μεταναστευτικών ροών 11 ναυτικά μίλια ανοικτά της Τηλλυρίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστο Πιερή, δήλωσε όιτ δεν πρόκειται για ένα απλό περιστατικό. Μιλώντας στην Πρώτη Εκπομπή, σημείωσε ότι «το θέμα διερευνάται, με το κέντρο επιχειρήσεων της Εθνικής Φρουράς να συλλέγει πληροφορίες για να προχωρήσει το αρμόδιο Υπουργείο σε ενέργειες».

Photo: Türk Silahlı Kuvvetleri

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σκέφτονται να επιτρέψουν και πάλι τα ταξίδια από την Ευρώπη

Πλημμύρες Γερμανία: Βούλιαξε η Βεστφαλία – 67 νεκροί – Δραματική η κατάσταση (Video)

ΗΠΑ: 2.000 σπίτια απειλούνται από τεράστια πυρκαγιά στο Όρεγκον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:31