search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:14
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Χώρες κινδύνου» Ελλάδα και Ολλανδία, σύμφωνα με τη Γερμανία

16.07.2021 15:49
tourist_new

«Χτύπημα» στον ελληνικό τουρισμό από την Γερμανία, η οποία ενέταξε τη χώρα σε λίστα με περιοχές «υψηλού ρίσκου» για κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ της Γερμανίας χαρακτήρισε όλη την Ελλάδα ως «περιοχή ρίσκου» λόγω πανδημίας του κορωνοϊού, όπερ σημαίνει ότι οι Γερμανοί τουρίστες και ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τη χώρα μας θα πρέπει να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ για να μην τεθούν σε καραντίνα.

Στην ίδια κατηγορία ενέταξε το γνωστό γερμανικό ινστιτούτο και την Ολλανδία, εκτός από τις εξωχώριες περιοχές της Μπονέρ, Άγιο Ευστάθιο, Σάμπα, Αρούμα και Κουρακάο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η κίνηση αυτή του Βερολίνου έρχεται μόνο λίγες ημέρες αφότου η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και των εργαζομένων σε οίκους ευγηρίας. Το πρακτορείο σημειώνει ότι στην Ελλάδα παρατηρείται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, με τα συνολικά κρούσματα να έχουν ξεπεράσει τις 450.000 και τους θάνατους από COVID-19 να έχουν φθάσει τους 12.819.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Πενταπλασιασμό κρουσμάτων μέχρι την 1η Αύγουστου βλέπει ο ECDC

Όλα τα μέτρα για εστίαση και διασκέδαση – Τι λέει η ΚΥΑ για χωρητικότητα, εμβολιασμένους και νοσήσαντες

Κορωνοϊός: Πενταπλασιάστηκαν τα κρούσματα σε μία εβδομάδα – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε αυξημένη επιτήρηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:10