search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:45
MENU CLOSE

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η σύντροφος του Ρονάλντο «έβαλε φωτιά» στο κόκκινο χαλί των Καννών (Photos)

16.07.2021 17:53
ronaldo_syntrofos-new

Όποτε πατούσε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, ακουγόντουσαν μόνο τα φλας από τις φωτογραφικές μηχανές των φωτογράφων. Οι υπόλοιποι βαστούσαν την ανάσα τους εξαιτίας της εντυπωσιακής ομορφιάς της Λατίνας συντρόφου του Ρονάλντο.


Η Τζορτζίνα είχε πάει διακοπές με τον Κριστιάνο και την οικογένεια του, με το υπερπολυτελές σκάφος του, αλλά όταν άρχισε το φεστιβάλ, ξεκαθάρισε στον Πορτογάλο άσσο ότι θα ήθελε να πήγαινε να το παρακολουθήσει. Όπως και έπραξε.

Το μοντέλο από την Αργεντινή πάτησε το κόκκινο χαλί, φορώντας ένα καφετί εντυπωσιακό φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier. Το φόρεμα αναδείκνυε το κορμί και τις καμπύλες της Τζορτζίνα ενώ το χρώμα του έκανε έναν υπέροχο συνδυασμό με την μαυρισμένη επιδερμίδα της.


Η Τζορτζίνα το τελευταίο χρονικό διάστημα ασχολείται μόνο με το reality που ετοιμάζει σε συνεργασία με το Netflix. Στο φετινό Euro στον αγώνα Βέλγιο-Πορτογαλία, εμφανίστηκε καλωδιωμένη στο γήπεδο και χάρη στην γερμανική Bild και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, έγινε γνωστό ότι όπου και αν πηγαίνει εδώ και δύο μήνες περίπου το μεγάλο μάτι της δημοφιλούς συνδρομητικής πλατφόρμας την παρακολουθεί στενά.

Η Τζορτζίνα είναι μισή Ισπανίδα και μισή από την Αργεντινή. Γεννήθηκε στην Ουέσκα της Ισπανίας και τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν ευχάριστα καθώς ο πατέρας της είχε πολλές δοσοληψίες με το νόμο. Στα 18 της η Τζορτζίνα πήγε μόνη της στο Λονδίνο όπου εργάστηκε σαν σερβιτόρα.

Σύντομα όμως ξεχώρισε και έγινε μοντέλο, κλείνοντας συνεργασίες με περιοδικά όπως το Grazia, Men’s Health, Women’s Health, Glamour, ενώ ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας εσωρούχων και μαγιό της Yamamay.
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίστηκαν σε ένα κατάστημα του οίκου Gucci όπου η Τζορτζίνα εργαζόταν σαν πωλήτρια το 2016. Από τότε είναι μαζί και μάλιστα έχουν αποκτήσει μία κόρη την Αλάνα, 2 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης

Καιρός: Υποχώρηση του καύσωνα από το Σάββατο – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία (Video)

Όλα τα μέτρα για εστίαση και διασκέδαση – Τι λέει η ΚΥΑ για χωρητικότητα, εμβολιασμένους και νοσήσαντες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31