search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:18
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Τι συμπεραίνει ο ιατροδικαστής για τους μώλωπες της Γαρυφαλλιάς

20.07.2021 22:31
folegandros-dolofonos

Ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο εκτιμά οι μώλωπες στο μάτι της κοπέλας προέκυψαν από γροθιά του δολοφόνου της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας θεωρεί δεδομένο πως προηγήθηκε ξυλοδαρμός της Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο καθ’ομολογίαν δολοφόνο της, κάτι που περιέχεται και στην ιατροδικαστική έκθεση την οποία θα καταθέσει στην αστυνομία και στις δικαστικές Αρχές.

O ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας αναφέρει στην έκθεσή του πως στο πτώμα της άτυχης κοπέλας υπάρχουν τραύματα που δείχνουν ότι προηγήθηκαν χτυπήματα πριν την πτώση στη θάλασσα. Μάλιστα, από χθες είχε γίνει γνωστή η ύπαρξη ενός μώλωπα στο μάτι της 26χρονης.

Ο Ηλίας Μπογιόκας την Τετάρτη θα αποδείξει αν ο κατηγορούμενος χτύπησε με τα χέρια του την κοπέλα πριν την ρίξει στα βράχια ή αν την έριξε στα βράχια και την χτυπούσε εκεί.

Για τους μώλωπες στο μάτι της Γαρυφαλλιάς ,ο ιατροδικαστής υποστηρίζει ότι προκλήθηκαν από γροθιά, ενώ θα λάβει και τις φωτογραφίες από το σημείο με τα βράχια προκειμένου να είναι σίγουρος για το πώς προκλήθηκαν και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η κοπέλα όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν την ρίξει στα βράχια, φώναζε δυνατά βοήθεια, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να νιώσει «προσβεβλημένος».

Διαβάστε επίσης

Φολέγανδρος: Προκλητικός ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – «Καλή δύναμη στην οικογένειά της» – Οργή και αποδοκιμασίες

Φολέγανδρος: Να «ανοίξουν» κινητά και υπολογιστές ζητά η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς – Το αίτημα του δράστη

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:18