search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Πήρε εξιτήριο και απολογείται ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Οργισμένη αντίδραση Κούγια (video)

22.07.2021 10:13
FOLEGANDROS

Ξεκίνησε ενώπιον του ανακριτή Νάξου η απολογία του 30χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά, την περασμένη Παρασκευή στη Φολέγανδρο, όπου παραθέριζε το ζευγάρι.

Ο 30χρονος, ο οποίος χθες το βράδυ μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο Νάξου, έλαβε εξιτήριο νωρίς το πρωί, ενώ οι γιατροί φαίνεται να έδωσαν «πράσινο φως» για τη διαδικασία ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με δηλώσεις της υπεράσπισής του, ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία θα παραδώσει στον δικαστικό λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, ενώ θα αιτηθεί να εξεταστεί από ειδικό επικαλούμενος προϋπάρχουσα ψυχική νόσο. Φέρεται, επίσης, έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή που αναζητά κάθε λεπτομέρεια για όσα έγιναν στη βραχώδη περιοχή της Φολεγάνδρου, για τη σχέση του ζευγαριού αλλά και για τα στοιχεία της προσωπικότητας του κατηγορούμενου.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώπιον του ανακριτή, ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και κατόπιν οι δύο λειτουργοί θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση που θα έχει ο κατηγορούμενος.

Η «απόπειρα αυτοκτονίας» και το εξιτήριο

Νωρίτερα ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης εισήχθη εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της Νάξου πήρε εξιτήριο.

Όπως δήλωσαν το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί που τον εξέτασαν, ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

«Χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο», είπε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, Βασίλης Ραπτάκης, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες και να σχολιάσει το εάν ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς επιχείρησε να κρεμαστεί με ένα σεντόνι στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου, για να βάλει τέλος στην ζωή του.

Οργισμένη αντίδραση Κούγια

«Τους ίδιους “κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως” που προβάλλει τώρα ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, είχε προβάλλει και ο Έλληνας κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, στη νέα δήλωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει τα εξής:

«Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως.

Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία».

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Γκερέκου: Οι συγκινητικές αναρτήσεις μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου (Photos)

Σοφία Μπεκατώρου: «Ολυμπιονίκης με παρενόχλησε σεξουαλικά στα 16 μου»

Αντιεμβολιαστές και ακροδεξιοί διαδηλώνουν ενώ τα νοσοκομεία γεμίζουν και πάλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01