search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:14
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Καβάλα: Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες

23.07.2021 22:55
ekav

Τρεις νεκροί και τουλάχιστον πέντε τραυματίες είναι το αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στο Περιγιάλι στην Καβάλα, στο ύψος της εισόδου της Δομής Φιλοξενίας των Προσφύγων στο πρώην Στρατόπεδο «Ασημακοπούλου».

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης «Καβαλιώτισσα» (στο οποίο γινόταν γλέντι γάμου) επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα που είχε αναπτύξει ταχύτητα, όπως αναφέρει το kavalapost.gr.

Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσικλέτας από την Καβάλα. Επίσης έχασε τη ζωή του και ένας ακόμα άνθρωπος που έτυχε να βρίσκεται έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης, ο οποίος χτυπήθηκε από τη μοτοσυκλέτα, ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον 5 άτομα που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και 3ος νεκρός που ήταν καλεσμένος στο γλέντι από τη Δράμα και περίμενε να του γίνει έλεγχος για κορωνοϊό, για να εισέλθει στο κατάστημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 3 ασθενοφόρα καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Διαβάστε επίσης:

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των κακοποιών που ρήμαζαν σπίτια σε όλη την Αττική (photos)

Στο κέντρο της Αθήνας το κολαστήριο – spa του 47χρονου που κατηγορείται για βιασμούς (Photos)

Φολέγανδρος – Συγκλονίζει ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς: «Να σαπίσει ισόβια στη φυλακή, χωρίς άδειες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:14