search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:24
MENU CLOSE

Φολέγανδρος – Συγκλονίζει ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς: «Να σαπίσει ισόβια στη φυλακή, χωρίς άδειες» (Video)

23.07.2021 11:45
Folegandros_new

Συγκλονίζει ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από το χέρι του ανθρώπου που θεωρούσε ως σύντροφο.

Ενώ ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού, προβάλλοντας ψυχιατρικά προβλήματα για να «εξηγήσει» την αποτρόπαια πράξη του, ο πατέρας της 26χρονης κοπέλας ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

«Είμαστε στενοχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου κι αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή και να «φάει» ισόβια χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα», τόνισε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς, μιλώντας στο OPEN, την ώρα που οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες της δολοφονίας της σοκάρουν.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, κατά την μαραθώνια απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα η οποία κράτησε τουλάχιστον 5,5 ώρες, ο 30χρονος επανέλαβε την ομολογία της πράξης του και επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα για τα οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή την οποία όμως αυθαίρετα είχε διακόψει.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη για Φολέγανδρο: Μόνο ισόβια χωρίς ελαφρυντικά για τέτοια κτηνόμορφα άτομα (Video)

Τζανάκης: Ποια η σημαντική διαφορά εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων ενόψει του 4ου κύματος

Γιατί πετάξαμε τις μάσκες;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:14