search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:46
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού οδεύει ο φονιάς – «Ζητώ συγγνώμη για όλα»

23.07.2021 11:30
folegandros

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού έχει πάρει ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, ο οποίος αναχώρησε το πρωί της παρασκευής από τη Νάξο για τον Πειραιά.

Ο ίδιος φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα Νάξου ζήτησε για πρώτη φορά, «συγγνώμη για όλα» μίλώντας με δημοσιογράφους.

Στο ψυχιατρείο

Νωρίτερα, ο συνήγορος του καθ’ομολογία δολοφόνου υποστήριξε μιλώντας στο MEGA, ότι ο πελάτης του θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς ειναι ψυχασθενής.

«Το ψυχιατρείο είναι τμήμα των φυλακών. Θα πάει στη φυλακή και από εκεί είναι λογικό να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πάει στον Κορυδαλλό, για να υπάρξει και αποτελεσματική φύλαξή του», είπε.

«Δεν έχουμε βρασμό ψυχής. Εμείς λέμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ψυχασθενής. Είναι διαγνωσμένο το 2015 αυτό. Και υπήρξαν και άλλες διαγνώσεις και θεραπείες που ξεκίνησαν και διακόπηκαν. Δεν μπορώ να πω αν η ασθένειά του έπαιξε κάποιο ρόλο στο έγκλημα. Αυτό θα το πουν οι ειδικοί», κατέληξε ο κ. Βλάχος.

Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του, ενώ μετά το τέλος της απολογίας και την προφυλάκιση του 30χρονου, οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου κατέθεσαν αίτηση για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη για Φολέγανδρο: Μόνο ισόβια χωρίς ελαφρυντικά για τέτοια κτηνόμορφα άτομα (Video)

Τζανάκης: Ποια η σημαντική διαφορά εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων ενόψει του 4ου κύματος

Γιατί πετάξαμε τις μάσκες;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:46