search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44
MENU CLOSE

Αντιεμβολιαστές: Αστυνομικός ένας από τους προσαχθέντες για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

25.07.2021 20:21
mat_new
Φωτογραφία αρχείου

Ένας αστυνομικός περιλαμβάνεται στους προσαχθέντες για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Σύνταγμα, στον «απόηχο» της συγκέντρωσης αντιεμβολιαστών.

Σύμφωνα με το MEGA, πρόκειται για έναν ειδικό φρουρό.

Συλλήψεις 4 από τις 25 προσαγωγές

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν τελικά οι 4 από τις 25 προσαγωγές που έγιναν, το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα.

Οι υπόλοιποι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται, ότι, όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής “είχαν παραμείνει περίπου 1.500 άτομα στην πλατεία Συντάγματος και στο οδόστρωμα της Λεωφόρου Αμαλίας, αγνοώντας τις εκκλήσεις – προειδοποιήσεις του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να αποχωρήσουν από το οδόστρωμα, προκειμένου να διεξαχθεί ανεμπόδιστα η κυκλοφορία των οχημάτων που είχε διακοπεί. Ξαφνικά ικανός αριθμός των συγκεντρωμένων προέβη σε ρίψη μάρμαρων, πετρών, φωτοβολίδων και εκρηκτικών μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έμπροσθεν του Μνημείου Αγνώστου Στρατιώτη. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην απώθηση των συγκεντρωμένων, με ρίψεις νερού και περιορισμένη χρήση δακρυγόνων”.

Διαβάστε επίσης:

Νέα συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα (Photos/Videos)

Σοβαρά επεισόδια στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών – Χημικά και «αύρες» από την ΕΛ.ΑΣ. (Photos/Video)

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι προστασία προσφέρουν τα εμβόλια Pfizer-AstraZeneca

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44