search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Γουίτνεϊ Χιούστον: Έφτιαξαν το ολόγραμμά της να τραγουδάει στη σκηνή, 9 χρόνια από το θάνατο της (Video)

26.07.2021 16:47
whitney_houston-new

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Elizabeth Houston, 9 Αυγούστου 1963 – 11 Φεβρουαρίου 2012) ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Το 2009 το Βιβλίο Γκίνες ονόμασε τη Χιούστον την πιο πολυβραβευμένη γυναίκα τραγουδίστρια όλων των εποχών.

Ανάμεσα στις 415 συνολικά βραβεύσεις της έχει κερδίσει 2 Emmy, 6 Grammy, 30 Billboard Music Awards και 22 American Music Awards. Η Χιούστον είναι επίσης μία από τις εμπορικότερες τραγουδίστριες παγκοσμίως, έχοντας πουλήσει πάνω από 170 εκατομμύρια άλμπουμ και σινγκλς.

Ο θάνατος της σε ηλικία 48 ετών συγκλόνισε όλη τη μουσική βιομηχανία αλλά και τον κόσμο. Η Γουίτνεϊ βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα του σπιτιού της. Φέτος 9 χρόνια από εκείνη τη μέρα, θα γίνει ένα μοναδικό show στο Λας Βέγκας με το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σαν να είναι ζωντανή και η μπάντα θα παίζει τα τραγούδια της.

Το show ονομάζεται «Ένα βράδυ με τη Γουίτνεϊ» και το ολόγραμμα της θα χαρίσει στο κοινό μία μοναδική εμπειρία, σαν να βλέπουν στην σκηνή την θρυλική τραγουδίστρια, που έφυγε από την ζωή. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας στις 26 Οκτωβρίου, η διάσημη τραγουδίστρια, θα ξαναζωντανέψει.
Η πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας Πατ Χιούστον, η οποία επιμελήθηκε του εγχειρήματος είπε για το θέμα: «Η συγκεκριμένη παράσταση είναι προϊόν της ανεξάντλητης φαντασίας μου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό show, που θα μπορούμε να απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Η Γουίτνεϊ δεν είναι πια μαζί μας, αλλά η μουσική της θα ζει για πάντα μαζί μας»

Διαβάστε επίσης:

Κατώτατος μισθός: Στα 13 ευρώ το μήνα η αύξηση

Καιρός σήμερα: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – Νέος καύσωνας με 42άρια!

Φολέγανδρος: Η άγρια ομορφιά των Κυκλάδων – Από τόπος εξορίας, ιδανικός προορισμός (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10