search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:21
MENU CLOSE

Φωτιά στη Σταμάτα: Ποινική δίωξη σε βάρος του μελισσοκόμου

28.07.2021 16:37
pyrosvestis-new

Ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 64χρονου μελισσοκόμου που συνελήφθη για την πρόκληση της μεγάλης φωτιάς στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής από την οποία προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Εναντίον του 64χρονου απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες του εμπρησμού από αμέλεια, από τον οποίο μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και του εμπρησμού δασικής έκτασης από αμέλεια -και ακολούθως ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο 64χρονος έχει μελίσσια στον λόφο πάνω από το νεκροταφείο της Σταμάτας, σημείο απ’ όπου φαίνεται να ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος αποδέχεται ότι τα μελίσσια του βρίσκονται στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, αλλά αρνείται όμως την υπαιτιότητά του ως προς την πρόκληση της

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Δροσιά Αχαΐας: Εκκενώθηκε ο οικισμός (photos)

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις φυλακές Τρίπολης ο ηθοποιός (video)

Κρήτη: Μετά την αγωνιώδη διάσωση του ζευγαριού, έρχεται η «λυπητερή» από το Λιμενικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15