search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:58
MENU CLOSE

Λόπεζ – Άφλεκ: Κάνουν κρουαζιέρα με το σούπερ γιοτ τους όπως και ο πρώην της με την νέα του σύντροφο (photos)

28.07.2021 16:54
LOPEZ-AFFLECK

Σε απόσταση αναπνοής και συγκεκριμένα στο Σεν Τροπέ χαίρονται τον έρωτά τους και απολαμβάνουν τις διακοπές οι «Bennifer».και ο σταρ του μπέιζμπολ και πρώην αγαπημένος της Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ροντρίγκεζ με το νέο του αμόρε.

Η καμπυλωτή «θεά» της ποπ «JLO» και ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπεν Άφλεκ, κάνουν κρουαζιέρα στη Γαλλική Ριβιέρα ναυλώνοντας γιοτ, αξίας 130 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ το μήκος του φθάνει τα 85,1 μέτρα.

Το γιοτ που έχουν ναυλώσει οι «Bennifer» είναι όχι μόνο ακριβότερο αλλά και μεγαλύτερο απ’ αυτό των Άλεξ Ροντρίγκεζ και της νέας ερωμένης του: Το γιοτ του Ροντρίγκεζ κοστίζει 32 εκατομμύρια δολάρια κι έχει μήκος 55 μέτρα.

Τα δύο ζευγάρια νοίκιασαν γιοτ για να απολαύσουν τα πανέμορφα νερά του Σεν Τροπέ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ανεβάζοντας στην ιστοσελίδα της φωτογραφίες των δύο υπερπολυτελών σκαφών.

Ο Ροντρίγκεζ γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του στο πολυτελές σκάφος «Ocean Paradise» καταβάλλοντας για τα ναύλα του το ποσό των 312 χιλιάδων δολαρίων την εβδομάδα.

Τζένιφερ και Μπεν νοίκιασαν το δικό τους γιοτ-Valerie -έναντι 1.119.000 δολαρίων την εβδομάδα. Ο 46χρονος Ροντρίγκεζ εθεάθη στο πλευρό της 35χρονης ξανθιάς αθλητική ρεπόρτερ, Μέλανι Κόλινς την ώρα που η 52χρονη Λατίνα σταρ ξαναζεί τον έρωτά της με τον 48χρονο Μπεν.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι βγήκε το όνομα «Δάκης» – Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής (video)

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν μιλά η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε» (Video)

Ανέστης Βλάχος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57