search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18
MENU CLOSE

Τάσος Ποτσέπης: Σε διαθεσιμότητα ο «Αγάπη μόνο» – Το βίντεο του συνοριοφύλακα που προκάλεσε σάλο (video)

29.07.2021 10:43
potsepis

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως… «Αγάπη μόνο» μετά το βίντεο που ανέβασε στα social media στο οποίο φέρεται να βρίζει, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Άνευ λόγου και αιτίας τέθηκα σε διαθεσιμότητα, ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν», αναφέρει ο Ποτσέπης σε νέο μήνυμά του στα social media.

Ο συνοριοφύλακας αρνείται ότι αναφερόταν στον πρωθυπουργό και δικαιολόγησε την ανάρτησή του, λέγοντας ότι αναφερόταν σε ένα παλιό φίλο του. «Τα fake news της χώρας με στοχοποιήσανε με δόλο γράφοντας πως βρίζω τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη», σημειώνει ο Ποτσέπης που ενημερώνει ότι έχει κινηθεί νομικά και «θα πληρώσουν οι υπαίτιοι».

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσληψη του ως συνοριοφύλακα αν και αρχικά είχε βρεί εμπόδια, τελικά… επετεύχθη και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις .

Ο ίδιος είχε ανεβάσει μάλιστα βίντεο με την ορκωμοσία του….

Πρόσφατα ο Ποτσέπης συμμετείχε στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών ανεβάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία.

Η επίμαχη ανάρτηση

ΤΟ «Αγάπη Μόνο» στο βίντεο που ανέβασε και φαίνεται πώς ήταν εκείνο που τον οδήγησε στη διαθεσιμότητα είχε γράψει χαρακτηριστικά (με κεφαλαία γράμματα): «ΓΚ@ΝΤΕΜΟΣ@ΥΡΑ ΓΟΥΡΛΟΜ@ΤΗ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ & ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΤ Θ Σ ΣΤΗΣΩ ΣΤ 4 ΣΤ 4 Θ Σ ΣΤΗ ΣΩ».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Κωπηλασία: Προκρίθηκε στον τελικό ο Στέφανος Ντούσκος

Καιρός σήμερα: Κορυφώνεται ο καύσωνας – Δύσκολες οι επόμενες ημέρες (Videos)

Η ξεκαρδιστική «μάχη» του Μπόρις Τζόνσον με την… ομπρέλα του (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18