search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:10
MENU CLOSE

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ»

31.07.2021 18:09
pasok_new

Ένα ιστορικό σύνθημα για μια ιστορική ονομασία επανέφερε, στο πλαίσιο συνέντευξής του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο της εφημερίδας «το Καρφί» τι απαντά σε αυτούς που προτείνουν «επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ», ο κ. Χρηστίδης σημείωσε:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ κύριε Δρουζια, ο βασικός πρωταγωνιστής, ο βασικότερος πυλώνας του ΚΙΝΑΛ. Με τα σύμβολά του στα ψηφοδέλτια, με την ιστορική έδρα του στη Χαρίλαου Τρικούπη, με τα πρόσωπα και τις πολιτικές του να θυμίζουν πάντα όσα κάναμε και όσα μπορούμε να κάνουμε.

»Η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής είναι προϋπόθεση για να δικαιωθεί το έργο του ΠΑΣΟΚ, που τόσο στοχοποιήθηκε για να ξεπλύνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τις δικές τους ευθύνες. Η Ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν παραγράφεται. Εμείς δημιουργούμε τώρα το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής. Εδώ είμαστε για να κάνουμε ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ από το 1974 έως το 1981. Να πείσουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι μια περήφανη χώρα, με υψηλές προσδοκίες και ταχύτητες. Με τον Έλληνα και την Ελληνίδα πρωταγωνιστές της νέας εποχής που ανοίγεται μπροστά μας.»

Διαβάστε επίσης:

Ψάρεμα σε θολά νερά

Το κεφαλαιοποιητικό σύστημα πτωχεύει εργαζόμενους και συνταξιούχους

Μετάλλαξη Δέλτα: «Απειλεί» τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ – Ποιοι λένε για… αναβολή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:10