search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Ιακωβίδης: Δεν επαιτώ, θέλω να κάνω το άθλημα που αγαπώ (Video)

01.08.2021 12:08
iakobidis_new

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει την Άρση Βαρών μίλησε το Σάββατο στο OPEN Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας, του οποίου το on camera ξέσπασμα «ταρακούνησε» πολλούς, ευχαρίστησε «μέσα από την καρδιά του» τον κόσμο του Παναθηναϊκού που, όπως είπε, προσφέρθηκε να συγκεντρώσει χρήματα ώστε ο ίδιος να συνεχίσει να αγωνίζεται. Σημείωσε δε πως έχει πληροφορίες ότι το ίδιο σκέφτονται να κάνουν φίλαθλοι και από άλλες ομάδες. «Μακάρι να αλλάξει κάτι», είπε ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν θέλει να εκληφθεί το μήνυμά του ως επαιτεία. Γι’ αυτό, πρότεινα όσα χρήματα συγκεντρωθούν να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Η περηφάνεια μου δεν το αντέχει, να μη παίρνει χρήματα ο φυσικοθεραπευτής που με κάνει καλά, επειδή ξέρει ότι είμαι δύσκολα», είπε ακόμα ο σπουδαίος αθλητής.

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω με τις υπάρχουσες συνθήκες. Το κράτος είναι απών και πόσο να κρατάει ο Έλληνας αθλητής ο δόλιος; Πόσο να παλεύει μόνος του με τα κύματα; Την έχω πάρει την απόφασή μου από τα 27 να σταματήσω. Απλά έκανα μια τελευταία προσπάθεια για το Τόκιο, ούτε και αυτή ξέρω γιατί την έκανα», τόνισε.

«Είναι πολύ λυπηρό, η περηφάνια μου δεν το σηκώνει αυτό, να ξέρω ότι ο φυσιοθεραπευτής που εργάζεται πάνω μου και με κάνει καλά, και προσφέρει έργο, να μην μου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει ότι είμαι δύσκολα. Οι γονείς μου βοηθούσαν ως ένα σημείο. Πλέον δεν βοηθάνε. Έχω φτάσει 30 χρονών και έχω και αυτήν την περηφάνια που και να ήθελαν να βοηθήσουν δεν θα τους επέτρεπα. Τώρα πρέπει να βοηθάω εγώ», προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ιακωβίδης: Οι δηλώσεις του «ταρακούνησαν» τους πάντες – Στήριξη από τον κόσμο, Aντετοκούνμπο και Πετρούνια (Video)

Πύρρος Δήμας για Ιακωβίδη: «Μεγάλες οι ευθύνες μου, με συγχωρείς Θοδωρή»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή για την Πολιτεία οι δηλώσεις Ιακωβίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:46