search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:44
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Απογοητευτικό το θέαμα του πρωθυπουργού από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται» (Photo)

01.08.2021 16:51
mitsotakis-falasarna_new

«Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες».

Στιγμές ξεκούρασης μετά το τέλος της περιοδείας στην Κρήτη

Στα Φαλάσαρνα για μπάνιο βρέθηκε την Κυριακή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε μεταβεί στην Κρήτη για από την Παρασκευή για μίνι περιοδεία σε μονάδες υγείας και εμβολιασμού σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Στο τέλος της περιοδείας του ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά προτού επιστρέψει στην Αθήνα επέλεξε την Κυριακή μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νομού Χανίων, τα Φαλάσαρνα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το zarpnews.gr:

mitsotakis_falasarna1-1
mitsotakis_falasarna1-2
mitsotakis_falasarna1-4
mitsotakis_falasarna2

Τσίπρας: Όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν

«Η σκέψη μου σήμερα είναι στην Αχαΐα που δοκιμάζεται. Είναι στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καίγονται, σε αυτούς που νοσηλεύονται με εγκαύματα στο Ρίο, στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που συνεχίζουν για μία ακόμη μέρα να δίνουν τη μάχη κατά της φωτιάς», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Facebook.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει ότι «δεν είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών», για να σχολιάσει πως «τουλάχιστον όμως όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είτε με σέλφι από παραλίες».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά-Αχαΐα: Καλύτερη η εικόνα από το μέτωπο – Πρώτος απολογισμός της καταστροφής (Photos/Videos)

Η Αθήνα «βράζει»: Τι αποκαλύπτει πτήση με θερμική κάμερα πάνω από Ακρόπολη-Ομόνοια (Video)

Έβρος: Η απάντηση της Αθήνας στο τουρκικό διάβημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:44