search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:00
MENU CLOSE

Γιώργος Τσαλίκης – ΣΚΑΪ: Στα άκρα η κόντρα τους – Αγωγή 1 εκατ. ευρώ από τον σταθμό

02.08.2021 11:29
tsalikis-skai-new

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα ανάμεσα σε Γιώργο Τσαλίκη και ΣΚΑΪ με τις δυο πλευρές να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι για την παρουσίαση του Big Brother, ωστόσο, o σταθμός υπαναχώρησε επιλέγοντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Τελικά ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs.

Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα.

Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ από τον σταθμό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time” η διοίκηση του ΣΚΑΙ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού τού απέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το εν λόγω δημοσίευμα η αγωγή του ΣΚΑΙ είναι στο ύψος του 1.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης

Τίτλοι τέλους για Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια

Άντονι Μπαράχας: Διασημότητα του TikTok, υπέκυψε στα τραύματά του μετά από πυροβολισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:00