search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Ζέτα Δούκα: Κατήγγειλε ταβέρνα για κακή ποιότητα και δέχθηκε επίθεση με χυδαία μηνύματα

02.08.2021 14:15
zeta-doyka-new

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κεφαλονιά απολαμβάνει η Ζέτα Δούκα μαζί με την οικογένειά της και την καλή της φίλη, Μαρία Ναυπλιώτου.

Η ηθοποιός, ωστόσο, είχε μια δυσάρεστη εμπειρία όταν σε δείπνο της σε εστιατόριο του νησιού, ανακάλυψε την κακή ποιότητα του φαγητού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την παρέα της και να αποχωρήσουν.

Μάλιστα, η ηθοποιός με μια ανάρτησή της στα Instagram Stories της γνωστοποίησε τη δυσάρεστη εμπειρία της αναφέροντας τα εξής:

«Παραφωνία στην ομορφιά του μέρους, το συγκεκριμένο εστιατόριο. Εκτός του ότι δεν ενημερώνουν ότι κάποια φαγητά είναι κονσέρβα (ντολμαδάκια, ταραμοσαλάτα), βρήκα ένα ωραιότατο κουκούτσι ελιάς, που προφανώς κάποιος είχε την φάει, μέσα στο ιμάμ! Εξήγηση προφανώς δεν υπήρχε, οπότε και φύγαμε επιτόπου! Κρίμα να υπάρχει τέτοια κοροϊδία, τέτοιους καιρούς…» έγραψε.

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί, ωστόσο, για τη Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός τόνισε ότι έπειτα από την ανάρτησή της δέχτηκε λεκτικό bullying, ενώ συγγενής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Η απάντησή της μετά τα χυδαία σχόλια

Θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην άσχημη εμεπιρία της, η Ζέτα Δούκα έκανε ακόμα μια ανάρτηση στην οποία γνωστοποιεί ότι δέχθηκε λεκτικό bullying, λίγο πριν φύγει από το νησί.

«Σήμερα το πρωί που αναχωρήσαμε με την Μαρία Ναυπλιώτου από το νησί, ήρθαμε αντιμέτωπες με απίστευτο λεκτικό bullying – και σήμερα με ηλεκτρονικά μηνύματα – όταν πήγαμε να πάρουμε καφέ από τον άνθρωπο που εργαζόταν στην καφετέρια (και συγγενή όπως μάθαμε στη συνέχεια του ιδιοκτήτη της ταβέρνας) λέγοντας μας παράλογα πράγματα, αντί να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη…

Χωρίς να αφήσουμε τα γεγονότα αυτά να μας χαλάσουν τη γνώμη για το όμορφο νησί, είναι σημαντικό να λέμε καλοπροαίρετα τα καλά και τα κακά που παρατηρούμε με σκοπό όλα να γίνουν εν τέλει καλύτερα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που μιλούν…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τζέι Πίκετ: Πέθανε αιφνιδίως στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Άννα Μαρία Βέλλη: Ποζάρει στο Instagram… ολόγυμνη! (Photos)

Ιωάννα Τούνη: Οργή στο Twitter για την ανάρτησή της – «Ο κόσμος δε θέλει να δουλέψει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:21