search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:12
MENU CLOSE

Τζέι Πίκετ: Πέθανε αιφνιδίως στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

02.08.2021 13:13
jay-pickett-new

Την τελευταία του πνοή εν ώρα γυρισμάτων άφησε ο ηθοποιός Τζέι Πίκετ σε ηλικία 60 ετών.

Το τραγικό γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στο Χόλιγουντ με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να γυρίσει μια σκηνή στην ταινία «Treasure Valley».

Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε χθες Κυριακή, με ανάρτησή του στο Facebook ο σκηνοθέτης του φιλμ, Τράβις Μιλς.

«Πολλοί από εσάς θα έχετε ήδη ακούσει για την τραγωδία που συνέβη πριν δυο μέρες. Ο πρωταγωνιστής, σεναριογράφος και παραγωγός μας, πέθανε ξαφνικά ενώ ετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε μια σκηνή. Δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του αλλά όπως φαίνεται έπαθε ανακοπή καρδιάς. Όλοι όσοι ήταν παρών έκαναν ό,τι μπορούσαν να τον κρατήσουν ζωντανό», έγραψε μεταξύ άλλων.

Φίλος του ηθοποιού ο οποίος επίσης ήταν στην παραγωγή, επισήμανε ότι ο Τζέι Πίκετ άφησε την τελευταία του πνοή τη στιγμή που βρισκόταν πάνω σε ένα άλογο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ποιος ήταν ο Τζέι Πίκετ

Ο Τζέι Πίκετ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό μέσα από τις επιτυχημένες σειρές «General Hospital» και «Days of Our Lives».

Ξεκινώντας την καριέρα του στις σαπουνόπερες, έπαιξε τον ρόλο του Dr. Chip Lakin στη σειρά Days of Our Lives, ενώ αργότερα υποδύθηκε τον David Harper στο General Hospital. 

Ένας από τους πιο γνωστούς ρόλους ήταν, μάλιστα, εκείνος του Frank Scanlon στο Port Charles του ABC όπου όπου εμφανίστηκε για περισσότερα από 700 επεισόδια.

Ο ηθοποιός συμμετείχε τέλος, και σε άλλες πασίγνωστες σειρές όπως οι: Matlock, Dexter, NCIS: Los Angeles, Belvedere, Queen Sugar.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μαρία Βέλλη: Ποζάρει στο Instagram… ολόγυμνη! (Photos)

Ιωάννα Τούνη: Οργή στο Twitter για την ανάρτησή της – «Ο κόσμος δε θέλει να δουλέψει»

Γιώργος Τσαλίκης – ΣΚΑΪ: Στα άκρα η κόντρα τους – Αγωγή 1 εκατ. ευρώ από τον σταθμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12