search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:47
MENU CLOSE

Τι απάντησε ο Νότης Μηταράκης σε ανάρτηση Ολλανδού ευρωβουλευτή για την Αμυγδαλέζα

04.08.2021 17:50
mitarakis-2.jpg

Ευρωβουλευτής των Ολλανδών Οικολόγων Πράσινων ζήτησε την εκκένωση του κέντρου κράτησης της Αμυγδαλέζας λόγω πυρκαγιάς και η απάντηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.

Εμμέσως πλην σαφώς, του έγραψε στο twitter, ειρωνευόμενος, ότι ενδιαφέρεται μόνο για τους πρόσφυγες και όχι για τους Έλληνες που πλήττονται από την μεγάλη πυρκαγιά.

«Καλώ την ελληνική κυβέρνηση να μην ρισκάρει και να απομακρύνει αμέσως τους μετανάστες που κρατούνται στην Αμυγδαλέζα, πολύ κοντά στη φωτιά. Τώρα» έγραψε στο Twitter η Τίνεκε Στρικ.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απάντησε: «Φυσικά έχουμε σχέδιο. Δείχνετε ενδιαφέρον για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι υποφέρουν από τη φωτιά; Έχετε ρωτήσει για αυτούς;» έγραψε ο Νότης Μηταράκης.

Διαβάστε επίσης:

Η νέα δουλειά της Μαρίας Δαμανάκη – Θα ασχοληθεί με τα μεγάλα ξενοδοχεία

Φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής του ΜέΡΑ25 που ανεξαρτητοποιήθηκε;

ΚΙΝΑΛ: Γιατί ο Γερουλάνος δεν ανακοινώνει την υποψηφιότητά του;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:46