search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:57
MENU CLOSE

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη σειρά της Amazon

05.08.2021 16:48
Untitled design

Η πρώτη φωτογραφία της επερχόμενης σειράς του Amazon «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» είδε το φως της δημοσιότητας.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε, το τηλεοπτικό δίκτυο της Amazon έδωσε μία πρώτη γεύση στους φανς της σειράς μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται η Μέση Γη, εκεί όπου θα ταξιδέψουν αυτή την φορά οι ήρωες της σειράς. Το δράμα εξιστορεί τα γεγονότα, που συνέβησαν χιλιάδες χρόνια πριν από το Χόμπιτ και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Άλλα βασίλεια έφτασαν στην κορυφή και άλλα καταστράφηκαν ολοκληρωτικά, οι επικοί ήρωες δοκιμάστηκαν, μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, κι ενώ η ελπίδα τους για την σωτηρία κρεμόταν από μία λεπτή κλωστή, ο μεγαλύτερος κακός της πένας του Τόλκιν, κάλυψε ολόκληρο το σύμπαν στο σκοτάδι.

Η σειρά τοποθετείται σε μία εποχή ειρήνης, όμως ξαφνικά, μετά από πολλά χρόνια, ο κακός της Μέσης Γης κάνει ξανά την εμφάνισή του. Οι ήρωες -παλιοί και νέοι- θα πρέπει να ταξιδέψουν από την πρωτεύουσα των Ξωτικών, Λίντον, μέχρι το Βασίλειο του Νούμενορ και σε όλες τις γωνιές του χάρτη, προκειμένου να τον αντιμετωπίσουν.

Η σειρά κανονικά αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα μέχρι τα προηγούμενα Χριστούγεννα, όμως τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, που βρέθηκαν ανάμεσα στο πλήρωμα της παραγωγής.

Διαβάστε επίσης:

MEGA – Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λεβεντογιάννης

Ελένη Τσολάκη: Εκτός αέρα για δεύτερη μέρα το «Καλοκαίρι not» – Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30