search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: Η κυβερνητική εκπρόσωπος μας ενημέρωσε ότι δεν θα μας ενημερώσει

08.08.2021 23:03
Νέο «φαινόμενο Κουρουμπλή» - Πρώην ΠΑΣΟΚος διεκδικεί την έδρα από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ   - Media

«Χαιρετίζω την επανεμφάνιση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που μας ενημέρωσε ότι δεν θα μας ενημερώσει για τίποτα».

Αυτό αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αναφορικά δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, η οποία ανέφερε ότι «είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα».

«Σε μια στιγμή κρίσης αντί για ενημέρωση η κυρία Πελώνη κρύβεται. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό!», συνεχίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος και καταλήγει:

«Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, μήπως και γλυτώσουν τις ευθύνες τους, απορρίπτοντας ακόμα και το ενδεχόμενο ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους».

Ενημέρωση για φωτιές: Με τα «fake news» τα βάζει η Πελώνη

Σημειώνεται ότι με ανάρτησή της στο Twitter, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη χαρακτηρίζει fake news τα σχόλια αναφορικά με τον τρόπο που γίνεται η ενημέρωση για τις πυρκαγιές.

«Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και οτιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα», έγραψε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σε άλλη ανάρτησή της συμπληρώνει: «Παρακαλώ να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων για Κούβες και άλλες αθλιότητες. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση για φωτιές: Με τα «fake news» τα βάζει η Πελώνη

Φωτιά στην Εύβοια: Βιβλική καταστροφή – Κάηκαν σπίτια στο Πευκί (Videos)

Φωτιές Αττικής: Τραυματίστηκε πυροσβέστης στην Πάρνηθα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:48