search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:30
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Μάταια η προσπάθεια Χρυσοχοΐδη να κρυφτεί πίσω από τη διαθεσιμότητα του ταξίαρχου της ΕΛΑΣ

09.08.2021 11:58
gortynia_new

«Μάταια ο κ. Χρυσοχοΐδης προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τη διαθεσιμότητα του ταξίαρχου της ΕΛΑΣ που ζητούσε “πολιτικό μέσο” για να δράσει η Πυροσβεστική στην Αρκαδία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως αναμένει από την ελληνική Δικαιοσύνη «να διερευνήσει αν ο ανώτερος αξιωματικός εκτελούσε εντολές πολιτικών του προϊσταμένων και αν αυτή ήταν η τακτική του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη την εβδομάδα του πύρινου εφιάλτη».

Υπενθυμίζεται ότι σε διαθεσιμότητα τίθεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου ο οποίος φέρεται να ρώτησε πολίτη από την Αρκαδία αν έχει «πολιτικό μέσο» προκειμένου να στείλει πυροσβεστικό όχημα για τις φωτιές.

Το περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος της Αρκαδίας, με δάκρυα στα μάτια, κατήγγειλε όλα όσα του είπε ο ταξίαρχος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ενώ η φωτιά πλησίαζε το σπίτι του. Το βίντεο με την καταγγελία του έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία: Με ρώτησαν αν έχω πολιτικό μέσο για να στείλουν πυροσβεστικό όχημα

Φωτιές-ΔΕΔΔΗΕ: 13.000 άνθρωποι χωρίς ρεύμα από τα εν εξελίξει μέτωπα

Χαρδαλιάς για Εύβοια: Η φωτιά κατευθύνεται στους παραλιακούς οικισμούς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:26