search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.10.2025 21:36
MENU CLOSE

Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Άγγελος Μπρατάκος

10.08.2021 22:18
bratakos_new

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής και γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Άγγελος Μπρατάκος, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα και σπούδασε στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας σημαντικά στην οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος.

Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας τον Ιούνιο του 1989 και στη Β’ περιφέρεια Αθηνών στις εκλογές του 1990, 1993 και 1996. Διετέλεσε υφυπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Κων. Μητσοτάκη.

Ο Άγγελος Μπρατάκος ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη.

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Άγγελου Μπρατάκου εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας και εγώ προσωπικά αποχαιρετούμε έναν άνδρα που τίμησε τη δημόσια ζωή και υπήρξε στήριγμα της παράταξής μας. Ο Άγγελος Μπρατάκος σφράγισε με το ήθος και τον δυναμισμό του την πολιτική δράση. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του».

Διαβάστε επίσης

«Μύδροι» Γεννηματά για φωτιές: Άμεση αντικατάσταση Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου για τις φωτιές

Φωτιές: Γρήγορες αποζημιώσεις για τους πυρόπληκτους – Στο υπουργικό συμβούλιο οι αποφάσεις για τα μέτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.10.2025 21:35