search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:33
MENU CLOSE

Διαστάσεις παίρνει η δολοφονία σκύλου από αστυνομικό: Τι λένε οι ιδιοκτήτες του πιτ μπουλ

12.08.2021 21:27
dog_new

Αποφασισμένοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες του σκύλου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ στο Γαλάτσι.

Περιγράφονταις το τραγικό περιστατικό, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης ανέφερε στο protothema.gr ότι «ο αστυνομικός έκανε ένα βήμα πίσω, γονάτισε και στόχευσε στην καρδιά του σκύλου».

Όπως λέει ο Κ. Νικολαΐδης, «το ολο θεμα δημιουργήθηκε από μια οφειλή κοινοχρήστων που δεν ήθελε να καταβάλει μια ένοικος της πολυκατοικίας». Σύμφωνα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και ιδιοκτήτη του νεκρού σκύλου, η εν λογω ένοικος κάλεσε την αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι δήθεν την απείλησε, επειδή δεν δεχόταν να πληρώσει οφειλή κοινόχρηστων απο τον περασμένο Νοέμβριο. «Οταν ηρθαν οι αστυνομικοί, ζήτησε να ανέβουν όλοι μαζί στην ταράτσα για να τσεκάρει τον ηλιακό θερμοσίφωνά της» λεει ο κ Νικολαΐδης.

«Της είπα με ωραίο τρόπο ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνει, όμως εκείνη επέμενε, με προφανή σκοπό να με “καρφώσει” στην αστυνομία για τα δυο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ, που εχω στην ταράτσα, παρά το ότι γνωρίζει πως έχω υπογεγραμμένο χαρτί απ’ ολους τους ενοίκους για να τα κρατάω εκεί, με ασφάλεια, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Ειχα φτιάξει σκυλόσπιτα και κοιμόντουσαν εκεί» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Κ. Νικολαΐδης, «είχαν ανέβει ήδη δυο-τρεις αστυνομικοί στην ταράτσα όταν ανέβηκε ένας ακόμη, νεαρής ηλικίας και ανεκπαίδευτος, όπως αποδείχτηκε». Και συνεχίζει: «Ο σκύλος πήδηξε προς το μέρος του, κουνώντας την ουρα του, δηλαδη με προθεση να παίξει. Το δάγκωμα στο πόδι του αστυνομικού έγινε με παιχνιδιάρικη διαθεση και μάλιστα ο αστυνομικός φορούσε προστατευτικά μέχρι το γόνατο και στα δυο του πόδια. Κι όμως, αντέδρασε αψυχολόγητα. Έκανε ένα βήμα πίσω, γονάτισε και πυροβόλησε τον σκύλο στην καρδιά».

Διαβάστε επίσης

Κρήτη: Νοσηλεύονται 183 ασθενείς με κορωνοϊό – Είδος προς εξαφάνιση οι διαθέσιμες ΜΕΘ

Φωτιές: «Με ξέρεις, δεν μπορώ να μην πάω» – Τα λόγια του Βασίλη Φιλώρα το μοιραίο πρωινό (Video)

Μήλος: Σώοι όλοι οι επιβαίνοντες του σκάφους που βυθίστηκε – Πώς έγινε η διάσωση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32