search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:27
MENU CLOSE

Η Adidas πουλάει την Reebok μετά από 15 χρόνια

12.08.2021 23:03
adidas_NEW

Στην πώληση της εταιρείας αθλητικών ειδών Reebok προχωρά η Adidas, η οποία την είχε αγοράσει το 2006 έναντι 3,8 δισ. δολαρίων.

Πλέον ο γερμανικός αθλητικός κολοσσός προχωρά στην πώληση της Reebok στην εταιρεία Authentic Brands Group, η οποία θα πληρώσει μόλις 2,1 δισ. ευρώ, καθώς η Adidas επιδιώκει να επικεντρωθεί στις δραστηριότητες του βασικού της εμπορικού σήματος.

Η Reebok θα διατηρήσει την έδρα της στη Βοστώνη και θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, στην Ασία, στην Ευρώπη και στη Ρωσία, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Authentic Brands Group, προσθέτοντας ότι θα συνεργαστεί στενά με την Adidas κατά το μεταβατικό στάδιο.

Η Adidas ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι οι πωλήσεις της Reebok κατά το πρώτο εξάμηνο αυξήθηκαν στα 823 εκατ. ευρώ από 600 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο και πως σημείωσε καθαρά κέρδη 68 εκατ. ευρώ έναντι καθαρών ζημιών 69 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Η Adidas δήλωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος των 2,1 δισ. ευρώ θα καταβληθεί σε μετρητά κατά την ολοκλήρωση της πώλησης, που αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Διαβάστε επίσης

Τουρκία: Ο Ερντογάν απαντούσε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων διαβάζοντας… autocue

Βρετανία: Απολύσεις και περικοπές στο Δημόσιο ετοιμάζει ο Μπόρις Τζόνσον

Ινδία: Σοκαριστικό ατύχημα – Μεταλλική ράβδος διαπέρασε το κρανίο εργαζόμενου σε οικοδομή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:25