search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:54
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτείται από την κηδεμονία ο πατέρας της

13.08.2021 09:12
Britney_new

Να παραιτηθεί από τον μακροχρόνιο ρόλο του ως «κηδεμόνα» και «διαχειριστή της περιουσίας» της κόρης του, φέρεται να συμφώνησε ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι, «όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Guardian, κατά την κατάθεσή του, την Πέμπτη, ένας δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς ανέφερε πως «δεν πιστεύει ότι μια δημόσια διαμάχη με την κόρη του για τη συνέχιση της κηδεμονιάς, θα ήταν προς το συμφέρον της», προσθέτοντας: «Ο κ. Σπίαρς σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και με τον δικηγόρο της κόρης του, ώστε να προετοιμάσουν για μια ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς».

«Ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να εξυπηρετεί με ευλάβεια τα καθήκοντά του και δεν πρέπει να ανασταλεί ή να απομακρυνθεί. Ο κ. Σπίαρς είναι πρόθυμος να παραιτηθεί όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, αλλά η μετάβαση πρέπει να είναι ομαλή και να περιλαμβάνει επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν ενώπιον του δικαστηρίου», αναφέρεται επίσης ο δικηγόρος του πατέρα της τραγουδίστριας.

Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είπε στον Guardian την Πέμπτη ότι η κατάθεση της πλευράς του πατέρας της, ήταν «μια μεγάλη νίκη για εκείνη και ένα ακόμη βήμα προς τη δικαιοσύνη», αλλά παρότρυνε τον Τζέιμι να «παραιτηθεί αμέσως».

Διαβάστε επίσης:

Πάνω από 200.000 μετανάστες συνελήφθησαν στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού τον Ιούλιο

Αμερικανός οπαδός του QAnon σκότωσε τα δύο παιδιά του στο Μεξικό γιατί… είχαν DNA φιδιού

Τουρκία: Ο Ερντογάν απαντούσε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων διαβάζοντας… autocue

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42