search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:42
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Καµία εξέλιξη µε την Νίκη Λυµπεράκη – Εισηγήσεις για άλλο πρόσωπο

19.08.2021 09:14
lymberaki_new

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με την πιθανότητα ένταξης της προσφάτως αποχωρήσασας από το Open Νίκης Λυμπεράκη στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το media.gr η ανεπίσημη κρούση που είχε γίνει στη δημοσιογράφο αφορούσε όχι την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει (το δελτίο διατηρείται στις 9 το βράδυ και με την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου μπροστά στις κάμερες), αλλά μια εβδομαδιαίας συχνότητας ενημερωτική εκπομπή, με σημαντικούς καλεσμένους.

Στην ΕΡΤ έχουν υπογραμμίσει την εμφανή έλλειψη ενός προσώπου στην κρατική τηλεόραση που θα μπορούσε να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ως εκ τούτου, η Νίκη Λυμπεράκη θα μπορούσε να είναι μια λύση, ωστόσο αρκετοί εισηγούνται στο δίδυμο Ζούλα – Γαμπρίτσου την προώθηση ενός πιο έμπειρου στελέχους, με «γωνίες» στον λόγο του και διαχρονική επιρροή, που εκτός των άλλων θα μπορούσε να χρωματίσει και το κατά κοινή ομολογία flat δελτίο.

Διαβάστε επίσης:

Προς τον ΑΝΤ1 οδεύει η Ντόρα Κουτροκόη που παραιτήθηκε από το Open

Τηλεόραση: Χαμός τη νέα σεζόν με τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές

Mega: «Κοινωνία Ώρα Mega» και «Live News» επιστρέφουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:41