search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:38
MENU CLOSE

Φωτιές: Ο Σταύρος Μπένος ψάχνει το «στρατηγείο» του

23.08.2021 16:04
mitsotakis-mpenos

Σε αναζήτηση στέγης βρίσκονται εδώ και μέρες οι κ. Τριαντόπουλος και Μπένος, οι οποίοι κλήθηκαν να «τρέξουν» το πρόγραμμα ανοικοδόμησης της Εύβοιας, κι όχι μόνο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Οπως γράφτηκε στην αρχή, ο Σταύρος Μπένος μαζί με την επιτροπή του, θα πήγαινε στο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας που ήταν το Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πληροφορίες λένε ότι τελικά δεν βρέθηκε χώρος εκεί και η αναζήτηση συνεχίζεται. Ενας χώρος που φαίνεται να «κλειδώνει» για το στρατηγείο των κ. Τριαντόπουλου και Μπένου, φαίνεται να είναι το κτίριο που στεγάζει το ΤΑΙΠΕΔ, στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί, λέγεται, βρέθηκε χώρος και για τον νέο υφυπουργό αλλά και για τον κ. Μπένο, οι οποίοι θα πρέπει να κινηθούν ταχύτατα για να επουλώσουν τις πληγές των καμένων περιοχών.

Διαβάστε επίσης

Ερχεται υφυπουργός από τη βόρεια Ευβοια

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Κεφαλογιάννη στον Στέλιο Πέτσα

Στην Κρήτη για διακοπές ο Σκουρλέτης – Δείπνο με τον Σταθάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:38