search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:34
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νέα γυναικοκτονία, άνδρας δολοφόνησε τη σύντροφό του – «Μη με σκοτώσεις» τα τελευταία λόγια του θύματος

23.08.2021 14:38
knife_new

Νέο περιστατικό γυναικοκτονίας καταγράφηκε στη χώρα μας, καθώς άνδρας δολοφόνησε τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, αλλοδαπός από τη Γεωργία σκότωσε την 55χρονη γυναίκα με την οποία είχε σχέση στο διαμέρισμά της.

To θύμα διέμενε στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια, φροντίζοντας ηλικιωμένους και με το δράστη διατηρούσε σχέση, ωστόσο το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι προηγήθηκε σοβαρό επεισόδιο εντός του διαμερίσματος. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ όμως η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει. Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από την αστυνομία.

«Μην με σκοτώσεις»

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestoday.gr, ο δράστης ηλικίας περίπου 64 ετών, ήταν αλκοολικός και γινόταν συχνά βίαιος απέναντι στην δολοφονημένη γυναίκα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, περίπου μισή ώρα πριν την δολοφονία, το πρώην ζευγάρι τσακώνοταν έντονα, ενώ ο ίδιος άκουσε την 55χρονη να ξεψυχάει λίγα λεπτά πριν χάσει την ζωή της που ήταν «μην με σκοτώσεις», στην μητρική της γλώσσα.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ανέφερε ότι ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι ώστε να διαφύγει, γεμάτος με αίματα στα χέρια, ενώ στη συνέχεια ο μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Εισαγγελική έρευνα για την ανάρτηση Κούβελα – Συνέδεε το ισχαιμικο του Χαρδαλιά με το εμβόλιο

Το τραμ στον Πειραιά – επιτέλους – τον Σεπτέμβριο

Όλυμπος: Αντιδράσεις για την επιβολή εισιτηρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:03