search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:25
MENU CLOSE

Άννα Μπεζάν: Έτρωγα ξύλο από τον πατέρα μου, του έκανα μήνυση και πήγα σε ορφανοτροφείο» (Video)

24.08.2021 17:06
bezan
@Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι#not παραχώρησε η ηθοποιός Άννα Μπεζάν, που τη γνωρίσαμε από τη σειρά «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ, και αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια με τον κακοποιητικό πατέρα της και το μεγάλωμά της σε ορφανοτροφείο.

«Το ότι θα μπορούσε η ζωή μου να γίνει ταινία, είναι σίγουρο» ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να πάει στο ορφανοτροφείο.

«Ήταν δική μου επιλογή να πάω σε ορφανοτροφείο. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια, έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, αλλά δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού, το οποίο δεν μπορείς να διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς. Ο πατέρας μου δεν γνώριζε για τη μήνυση. Όταν το έμαθε ήταν αργά, με είχαν ήδη πάρει από το σπίτι. Δεν αντέδρασε, γιατί υπήρχε εισαγγελική απόφαση που έλεγε ότι δεν μπορεί να με πλησιάσει στα 2 μέτρα», δήλωσε.

«Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος. Είχα πάει χτυπημένη στο σχολείο, οπότε οι δάσκαλοι κατάλαβαν τι τρέχει. Δεν μπορούσα να το κρύψω», είπε, αναφερόμενη στην κακοποίηση που υπέστη ως παιδί.

Όσο για το GNTM, από το οποίο την είχαμε γνωρίσει προτού την δούμε να συμμετέχει σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, είπε: «Δεν μου ταίριαξε το GNTM, ήταν αρκετά πιεστικά για τους δικούς μου ρυθμούς. Δεν πέρασα καλά εκεί. Δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια χαμογελαστή και να μην έχω προσωπικότητα».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βεργκάρα: Ετοιμάστηκε για εμφάνιση στην τηλεόραση και… έβαλε φωτιά στο Instagram (Photo)

Η «παράξενη» ανάρτηση Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό με Μακρυπούλια: «Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς» (Photo)

Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξίτηριο – «Είχα συντροφιά την Πίστη μου…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:21