search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 06:35
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Μετά τον Λούντκβιστ έρχεται και ο Βιτάλ στην Αθήνα

26.08.2021 12:00
panathinaikos new

Μετά τον Ραμόν Λούντκβιστ που ήλθε στην Αθήνα, σειρά παίρνει ο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος φτάνει ξημερώματα Κυριακής από τη Βραζιλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Την ανακοίνωση έκανε η ομάδα του: «Η Κορίνθιανς έφτασε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα, για τον δανεισμό του επιθετικού χαφ, Ματέους Βιτάλ. Ο δανεισμός έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Σήμερα (25/08) δόθηκε το ελεύθερο στον αθλητή να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις».

Οπως αναφέρει η Καθημερινη στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς. Το 100% των δικαιωμάτων του κοστίζει περίπου 8 εκατ. ευρώ, με πιθανό το σενάριο της συνιδιοκτησίας 50-50, έναντι 4 εκατ. ευρώ. 

Οψιόν αγοράς, αλλά πολύ χαμηλότερη (περίπου 900 χιλ. ευρώ) υπάρχει και για τον Ραμόν Λούντκβιστ, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και περιμένει ανυπόμονα να παίξει:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Σίγουρα χρειάζεσαι λίγο χρόνο προσαρμογής όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, έτοιμος να βοηθήσω. Θέλω να προσφέρω φαντασία»!

Διαβάστε επίσης

Γεωργιάδης: «Οι κυριότεροι εκπρόσωποι των αντιεβολιαστών είναι αριστεροί, μου στέλνουν κατάρες»

Εμπιστοσύνη στον Φραγκογιάννη

Στη Βουλή ο Χαρδαλιάς: Τι είπε για το ισχαιμικό επεισόδιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49