search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:52
MENU CLOSE

Τσίπρας με Χατζηθεοδοσίου: Αναλαμβάνει ένα εξαιρετικά σημαντικό αλλά και δύσκολο έργο

26.08.2021 19:10
tsipras

Με τον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου, συναντήθηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού, όσον αφορά στο κόμμάτι της οικονομίας και των επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο Γ. Χατζηθεοδοσίου «ως επικεφαλής του Επιμελητηριακού θεσμού στη χώρα, αναλαμβάνει ένα εξαιρετικά σημαντικό αλλά και δύσκολο έργο για την επιβίωση και ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της πανδημίας αλλά και τα προσκόμματα που θέτει η άρνηση της κυβέρνησης να σταθεί στο πλευρό της με αντιμετώπιση των προβλημάτων της ρευστότητας, της διόγκωσης του ιδιωτικού χρέους αλλά και ο αποκλεισμός της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας από τους πόρους και τις προοπτικές του Ταμείου Ανάκαμψης».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από την πρώτη στιγμή, με τις τεκμηριωμένες προτάσεις και την ειλικρινή συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς και τα Επιμελητήρια, στάθηκε δίπλα στην προσπάθεια επιχειρήσεων και εργαζομένων για βιώσιμη και δίκαιη επανεκκίνηση της οικονομίας».

Διαβάστε επίσης

Εμβόλιο: «Καμπανάκι» Κομισιόν για την τρίτη δόση – «Νομικοί κίνδυνοι χωρίς την έγκριση του EMA»

Οικονόμου: Στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μενέντεζ: Τι συζήτησαν για κλιματική αλλάγη, Αφγανιστάν και ελληνοαμερικανικές σχέσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39