search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:16
MENU CLOSE

Καβάλα: Πεινασμένο αλεπουδάκι έψαχνε για φαγητό στο κέντρο της πόλης (Video)

27.08.2021 17:53
alepou-new

Θα μπορούσε να είναι ένα χαριτωμένο βίντεο με μια αλεπουδίτσα που είχε βγει στην πόλη για να φάει. Όμως δεν είναι αφού το αλεπουδάκι που θα δείτε μοιάζει όχι μονο τρομαγμένο αλλά και υποσιτισμένο.


Όπως γράφει και το kavalapost.gr μικρό αλεπουδάκι εθεάθη να περπατάει στο κέντρο της Καβάλας, κοντά στη Νομαρχία. Το ζώο φαινόταν υποσιτισμένο και τρομαγμένο, με το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» να περνάει «από τον Άννα στον Καϊάφα», στην προσπάθειά του να βρει ποιος τελικά είναι υπεύθυνος για την περισυλλογή και τη διάσωση του ζώου, απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση «να αναλάβει κάποιος αρμόδιος την ευθύνη σωτηρίας-προστασίας αυτού του πλάσματος».


Η ανακοίνωση του φιλοζωικού σωματείου αναφέρει: «Κάποιος αρμόδιος, κάποιος υπεύθυνος υπάρχει σ’αυτή την πόλη; Ενημερωθήκαμε πως κοντά στη Νομαρχία εμφανίστηκε ένα αλεπουδάκι σε οικτρή κατάσταση. Μπορεί να είναι τραυματισμένο, μπορεί, άρρωστο και πολύ πεινασμένο λογικά, κανείς δεν ξέρει!»


Και συνεχίζει: «Επικοινωνήσαμε με υπάλληλο του δήμου ο οποίος μας παρέπεμψε στην Κτηνιατρική Υπηρεσία. Η Κτηνιατρική Υπηρεσία μας είπε πως αρμόδιος είναι ο δήμος. Με την ΑΝΙΜΑ που επικοινωνήσαμε μας είπε πως αρμόδιο είναι το δασαρχείο, το δασαρχείο μας είπε πως είναι αρμόδιοι μόνο για τα άγρια ζώα στα δάση και δεν μπορούν ούτε αυτοί να ανταποκριθούν στο περιστατικό.»

Τελικά το σωματείο με νεότερη ανάρτηση του αναφέρει πως κατάφεραν να πιάσουν το αλεπουδάκι, το οποίο ήταν σε άθλια κατάσταση γεμάτο ψύλλους και πιθανή ψώρα: «Μία βόμβα υγειονομική κυκλοφορούσε στην πόλη μας και με όλους τους αρμόδιους ανεύθυνους να πετάει ο ένας το μπαλάκι στον άλλον!»

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης έκοψε 40.000 μαθητές και δεν έχει περάσει ούτε απ’έξω από ελληνικό Πανεπιστήμιο»

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος – Η άνοδος και η πτώση (Photos/videos)

Κορωνοϊός: Στα 3.076 τα νέα κρούσματα – 22 νεκροί και 337 διασωληνωμένοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:16