search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:40
MENU CLOSE

Καρανίκας: Ζητώ συγνώμη για τα όσα είπα για την κόρη του Μητσοτάκη

30.08.2021 18:07
karanikas-new

Συγνώμη έσπευσε να δηλώσει ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας σχετικά με τα όσα έγραψε για την κόρη του πρωθυπουργού Δάφνη Μητσοτάκη.

Ο κ. Καρανίκας εκτός από τη συγνώμη του είπε πως είχε παραπληροφορηθεί για τα όσα ανέβασε και έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν είναι πλέον σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και εκφράζει προσωπικές απόψεις, «είτε αυτές είναι σωστές είτε είναι λάθος».

Μάλιστα κατέβασε την ανάρτηση του και έγραψε: «Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ. Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση»

Και συνέχισε: «Είναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στη κόρη του Μητσοτάκη που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να την στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του. Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος», καταλήγει ο Νίκος Καρανίκας.

Λίγη ώρα νωίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε επιτεθεί κατά του Νίκου Καρανίκα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για αθλιότητες ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη για τα όσα είχε γράψει ο κ. Καρανίκας.

Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων έγραφε αναλυτικά: «Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός. “Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη … ποτέ δεν ξέρεις όμως.

 “Ο πεθερός του Γεραπετρίτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ πήρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”. Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες, ούτε ολιγάρχες. Ευτυχώς. Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη. Άιντε μη πω τώρα….».

Διαβάστε επίσης:

Η «Ώρα του Ανασχηματισμού»: Τα νέα πρόσωπα, οι αμετακίνητοι και οι αντι-ΣΥΡΙΖΑ

Κυβέρνηση: Σε αναστολή από 1η Σεπτεμβρίου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο

Πόσο άκυρo ήταν το φάρμακο που πρότεινε ο Πολάκης στον Άδωνι;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:29