search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:41
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Οι δύο άντρες που θα αναστατώσουν τις αδερφές Σταμίρη

01.09.2021 10:12
agries_melisses-new

Μεγάλες και συνεχείς θα είναι οι ανατροπές στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει, με τους ήρωες να μπαίνουν σε νέες τροχιές σε μια περίοδο δύσκολη και σκοτεινή.

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές θα περάσουν άσχημες στιγμές, άλλοι θα εξοριστούν, άλλοι θα βασανιστούν, ενώ πολλοί θα ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους προκειμένου να μπουν στην Αντίσταση.

Μάλιστα, δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά και προκαλούν ιδιαίτερη αναστάτωση στις αδελφές Σταμίρη. Ο Ζάχος Λυκογιάννης (Νίκος Κουρής) είναι ένας παλιός έρωτας της Ελένης.

Σύμφωνα με το MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, οι δυο τους είχαν ένα φλερτ τα χρόνια που ο Λάμπρος απουσίαζε από το Διαφάνι. Ωστόσο, η σχέση τους δεν προχώρησε και ο Ζάχος έφυγε για πολλά χρόνια. Τώρα, όμως, επιστρέφει διεκδικώντας δυναμ,ικά μια θέση στη ζωή της,

Σημειώνεται ότι η Ελένη στον τρίτο κύκλο θα ζει χώρια από τον Λάμπρο, καθώς εκείνος θα πάει εξόριστος στη Λέρο. Ο Ζάχος θα σταθεί στο πλευρό της, προκειμένου να τη βοηθήσει να ανταπεξέλθει και να επιβιώσει από τη χούντα και τα αδίστακτα σχέδια του Ακύλα για όσους μένουν στο Διαφάνι και προσπαθούν να βοηθήσουν τους αιχμαλώτους.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα θα μετακομίσει στη Λάρισα και θα βρει δουλειά σε μια μεγάλη εφημερίδα της πόλης. Ο εκδότης είναι ένας μυστήριος άνδρας, ο Πέτρος Ορφανίδης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), ο οποίος φαίνεται να έχει τα δικά του μυστικά …

Οι δυο τους θα έρθουν αρκετά κοντά μιας και στην εφημερίδα ξεκινάει μια άλλη ζωή για την Ασημίνα. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια παίρνει τη ζωή στα χέρια της, ενώ ο Πέτρος τη βοηθάει να γνωρίσειι έναν άλλο κόσμο. Επιπλέον, με αυτή τη δουλειά η Ασημίνα μπορεί να μαθαίνει όσα συμβαίνουν προκειμένου να τα μεταφέρει στα αγαπημένα της πρόσωπα και να τα βοηθήσει, καθώς η ίδια θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει στην Αντίσταση. Ο Πέτρος, από την άλλη, προτιμά να κρατήσει τις ισορροπίες έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει ούτε ο ίδιος, ούτε η εφημερίδα του.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι επέστρεψε στην πρώτη θέση

GNTM 4: Πρεμιέρα χωρίς τη Βίκυ Καγιά – Νέες προκλήσεις μόδας

ΣΚΑΪ: Έρχεται νέα καθημερινή δραματική σειρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:38