search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μας συστήνει για πρώτη φορά την κόρη της! (Video)

01.09.2021 13:02
argiro-mparmparigoy-new

Στο πλατό με την κόρη της βρέθηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην εκπομπή της Τετάρτης την οποία -όπως τόνισε- συστήνει για πρώτη φορά στους τηλεθεατές.

«Τον πρώτο επίσημο δοκιμαστή μου τον ξέρετε; Τον άνθρωπο που έχω ταΐσει πιο πολλές φορές από όλους στη ζωή μου, τον άνθρωπο που είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου αλλά και ο πιο σκληρός κριτής μου… Το παιδάκι μου! Η Κωνσταντίνα μου!» είπε αρχικά η γνωστή σεφ με την Κωνσταντίνα Μανωλάκη να φτιάχνει κράκερ super food χωρίς γλουτένη με διάφορα δημητριακά, μια συνταγή του Κωνσταντίνου Καταλακινού.

«Ελπίζω εσύ να μου ξανάρθεις. Την παρακαλάω από πέρυσι, είναι η πρώτη της φορά, δεν θέλει να βγαίνει» πρόσθεσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο φινάλε της συνταγής.

Η Κωνσταντίνα Μανωλάκη έχει σπουδάσει Εμπορία και Διαφήμιση και ασχολείται τόσο με το εστιατόριο Παπαδάκης στην Αθήνα, όπως και με το argiro.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα για δημόσιο θηλασμό: «Όποιος ενοχλείται, πρόβλημα δικό του»

Μπάγια Αντωνοπούλου: Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου – Έκλεισα μια πόρτα, άνοιξαν δέκα

Μαίρη Χρονοπούλου: Ξανά στο θέατρο μετά από δυο δεκαετίες!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:16