search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:03
MENU CLOSE

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Στον ΣΚΑΪ για δεύτερη σεζόν

02.08.2021 12:11
BARBARIGOU
Photo @skaitv.gr

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παραμένει στον ΣΚΑΪ με το κανάλι να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

ΩΡΑ για μαγειρική! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προσκαλεί για δεύτερη σεζόν στην πολύχρωμη κουζίνα της στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου τα σπιτικά μαγειρέματα αναβαθμίζονται σε γαστρονομική εμπειρία.

Τα πρωινά της τηλεοπτικής χρονιάς που μας πέρασε, η Αργυρώ ετοίμαζε τα υλικά της, έπαιρνε τις κουτάλες της, άναβε την κουζίνα και τον φούρνο της, και με χαμόγελο και κέφι για δημιουργία, μας παρουσίασε περισσότερα από 540 πιάτα, στα 180 επεισόδια της εκπομπής.

Τα νόστιμα μυστικά της αγαπημένης μας μαγείρισσας παρακολούθησε το 17,4% τηλεθεατών στο σύνολο του κοινού, δίνοντας στην εκπομπή την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της.

Η μαγείρισσα της καρδιάς μας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να δημιουργεί εντυπωσιακά πιάτα για όλη την οικογένεια και να μας μυεί στα μυστικά της καλής κουζίνας. Νέες μαγειρικές ιδέες, ψαγμένοι διατροφικοί συνδυασμοί και καλεσμένοι που έχουν κάτι γευστικό να μοιραστούν μαζί μας.

Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας περιμένει σε ένα ακόμα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, στον ΣΚΑΪ!

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης

Τίτλοι τέλους για Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια

Γιώργος Τσαλίκης – ΣΚΑΪ: Στα άκρα η κόντρα τους – Αγωγή 1 εκατ. ευρώ από τον σταθμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:03