search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:30
MENU CLOSE

Ελεύθερος ο Σεμέδο με 10.000 ευρώ εγγύηση

02.09.2021 18:32
semedo-new (2)

Ελεύθερος με επιβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του ο Ρούμπεν Σεμέδο για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος 17χρονης, που τον κατήγγειλλε ότι την βίασε, ενώ είχε προηγηθεί -σύμφωνα με την ίδια- ο βιασμός της από έναν 40χρονο Νιγηριανό φίλο του.

Η απολογία του 27χρονου αμυντικού διήρκησε 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση.

Κατά την είσοδο του στο γραφείο της 21ης ανακρίτριας ο ποδοσφαιριστής σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το εάν είναι αθώος είχε απαντήσει  «μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε».

Νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40 Νιγηριανό μάνατζερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα κατέθεσε και η μητέρα της.

Διαβαστε επίσης

Εθνικό πένθος για τον Μίκη Θεοδωράκη – Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Mad Clip: Οι Αρχές ψάχνουν ένα λευκό «Audi» που περνούσε τη στιγμή του δυστυχήματος

Επιστολή Μίκη σε Κουτσούμπα με την τελευταία του επιθυμία (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:18