search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:27
MENU CLOSE

Mad Clip δύο χρόνια πριν τον θάνατό του: «Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω»

02.09.2021 19:31
mad-clip

Ανατριχιαστική είναι μια ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram του ο Mad Clip πριν από δύο χρόνια.

Είχε ανεβάσει μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του γράφοντας: «Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω».

Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε τα ξημερώματα της Πέμπτης, έξω από την Εκκλησία της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ποιος ήταν ο τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Eίμαι κοντράκιας, μού αρέσει η ταχύτητα… Σωστό ή λάθος, θα το κρίνει όποιος το κρίνει…» είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip όταν συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα και παραβίαση κόκκινων φαναριών.

Ο Mad Clip γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά έξω από τη Νέα Υόρκη όπου και έζησε τα εφηβικά του χρόνια, πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, το 2016, μετά τον χωρισμό των γονιών του.

Το τραγούδι και συγκεκριμένα η trap ήταν το διαβατήριό του για να ζήσει το «αμερικάνικο όνειρο».

«Με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος. Ακόμη και καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, βάζεις να τους ακούσεις και είναι λες και ζωντανεύουν ξανά. Είπα τότε στον εαυτό μου, πως δεν έχει νόημα απλά να ζω, να πεθάνω και να μη με θυμάται κανένας. Δεν ξεκίνησα τη μουσική για τα λεφτά. Ήθελα να αφήσω ένα legacy, ένα story, ένα αποτύπωμα. Να μπορεί να με ακούσει κάποιος κάποτε και να πει ότι ο Mad Clip ήταν ένα παλικάρι που έκανε κάτι» είχε πει σε συνέντευξή του. 

Το μουσικό του ξεκίνημα το έκανε με τους Ο.Ε το 2004 φτιάχνοντας κομμάτια με αγγλικό στίχο. Κομβική ωστόσο για τη διαδρομή του στάθηκε η γνωριμία του με τον ράπερ Taki Tsan ο οποίος τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σίνγκλ με τίτλο «Trelos», στα 27 του. Από κει και πέρα ο δρόμος της επιτυχίας άνοιξε διάπλατα για εκείνον. Εντάχθηκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Capital Music.

O Πήτερ Αναστασόπουλος μετονομάστηκε σε Mad Clip, όνομα που προκύπτει από τα αρχικά της φράσης «Money and Drugs Can’t Live in Poverty» (Λεφτά και Ναρκωτικά, Δεν Μπορώ να Ζήσω στη Φτώχεια), και τρέλανε στην κυριολεξία το You Tube με τα κομμάτια του να ξεπερνούν κατά καιρούς τα 100 εκατομμύρια θεάσεις.

Ανάμεσα στις επιτυχίες του είναι τα τραγούδια «Dealer», «Συνθήκες», «Μεγιστάνας», «ΜΑΜΑ», «Κότερα» κ.α.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:27