search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 04:21
MENU CLOSE

Τζεν Ψάκι: Τι απάντησε σε δημοσιογράφο για τις αμβλώσεις – «Δεν έχεις μείνει έγκυος» (Video)

03.09.2021 09:13
AMBL;OSEIS NEW

Δυναμική απάντηση, τόσο στον ίδιο όσο και σε ολόκληρο το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, έδωσε η Τζεν Ψάκι σε δημοσιογράφο ο οποίος επέμενε να ρωτά για την επικριτική στάση του Τζο Μπάιντεν απέναντι στον απαράδεκτο νόμο που απαγορεύει τις αμβλώσεις στο Τέξας.

Ο ρεπόρτερ έθεσε την ερώτηση «γιατί ο πρόεδρος υποστηρίζει την άμβλωση, τη στιγμή που η δική του Καθολική θρησκεία διδάσκει πως είναι ηθικά λάθος;», με την Ελληνοαμερικανίδα εκπρόσωπο να του απαντά: «Γιατί πιστεύει πως είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας, είναι δικό της σώμα και δική της επιλογή».

Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Τζεν Ψάκι έκανε νόημα για να προχωρήσει η διαδικασία των ερωτήσεων δίνοντας τον λόγο σε επόμενο ρεπόρτερ, επέμενε. Τότε, του απάντησε: 

«Πιστεύει ότι είναι απόφαση των γυναικών και των γιατρών τους. Ξέρω ότι δεν έχετε αντιμετωπίσει τέτοιες επιλογές, ούτε έχετε μείνει έγκυος, αλλά για τις γυναίκες εκεί έξω που έχουν αυτές τις επιλογές είναι εξαιρετικά δύσκολο και ο πρόεδρος πιστεύει ότι χρήζουν σεβασμού».

Ο δημοσιογράφος συνέχισε να θέτει ερωτήσεις, επιδιώκοντας διάλογο, η ίδια ωστόσο προχώρησε, λέγοντάς του με αυστηρό ύφος πως «είχατε αρκετό χρόνο, πρέπει να πάμε παρακάτω».

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ: Μαθητής λυκείου δολοφονήθηκε από συμμαθητή του μέσα στην τάξη

Ολλανδία: Ξεβράστηκαν στις ακτές δεκάδες νεκρές φώκαινες

«Φρένο» σε τρίτη δόση του εμβολίου στον γενικό πληθυσμό, βάζει το ECDC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07