search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 17:39
MENU CLOSE

Οριστικό: Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης από πρόεδρος της ΕΠΟ

08.09.2021 15:35
zagorakis_new

Την παραίτησή του από πρόεδρος της ΕΠΟ, μόλις λίγους μήνες μετά την εκλογή του υπέβαλε τελικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της Εθνικής που πραγματοποίησε τον άθλο του 2004 μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει για την απόφασή του.

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται μάλλον ξαφνική, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης φερόταν να ασχολείται σοβαρά με τη Εθνική ομάδα αναζητώντας ήδη τον νέο προπονητή έχοντας αποφασίσει την λύση της συνεργασίας με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί. Υπάρχει ωστόσο η πληροφορία ότι τις επόμενες ώρες, στην ανακοίνωση της αποχώρησής του από την ηγεσία της ΕΠΟ θα αναφέρεται και σε αυτούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση.

Πλέον, μετά και την επισημοποιήση της παραίτησης του θα οριστεί ΔΣ της ΕΠΟ, το οποίο θα αποφασίσει την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης για να διεξαχθούν οι εκλογές. Αυτές, οι αρχαιρεσίες, βάσει του καταστατικού, θα διεξαχθούν για την ανάδειξη μόνο του νέου προέδρου, με την γνωστή διαδικασία. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ παραμένει ίδια, ανεξάρτητα της εξέλιξης αυτής.

Διαβάστε επίσης

Προκριματικά μουντιάλ: Μονόδρομος για την Εθνική η νίκη με Σουηδία

FIFA: Ξεκινά πειθαρχική έρευνα για το Βραζιλία – Αργεντινή

Κριστιάνο Ρονάλντο: Γιατί έχει απαγορεύσει στη μητέρα του να βλέπει τα σημαντικά παιχνίδια του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 17:38