search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:23
MENU CLOSE

Δυσφορία για τις αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη: «Διχασμός και απρέπειες» λέει ο Οικονόμου

09.09.2021 15:36
mitsotakis_new

Την ενόχληση της για τις αποδοκιμασίες σε βάρος του πρωθυπουργού στην εκδήλωση αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη εξέφρασε και επισήμως η κυβέρνηση.

Μετά τον έντονο διάλογο Μητσοτάκη-Κουτσούμπα στη Μητρόπολη Αθήνας, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου δεν έκρυψε την ενόχληση της κυβέρνησης για τις αποδοκιμασίες, λέγοντας ότι «συμφωνούμε όλοι ότι το τελευταίο πράγμα που άρμοζε στον αποχαιρετισμό ήταν ο διχασμός και οι απρέπειες» και σημειώνοντας ότι «το τελευταίο πράγμα που άρμοζε στον αποχαιρετισμό του μεγάλου Ελληνα είναι ο διχασμός και οι απρέπειες. Από εκεί και πέρα τα σχόλια περιττεύουν. Είναι απορίας άξιον ότι δεν αισθάνθηκαν όλοι την ανάγκη να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές».

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου πήγε τα πράγματα ένα βήμα παρά κάτω, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θέλω να φαντάζομαι ότι κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι η Ελλάδα του 2021 είναι η Ελλάδα του 2011».

Διαβάστε επίσης

Σε «γραμμή» Οικονόμου ο… Οικονόμου για τη γιούχα στον Μητσοτάκη

Μπογδάνος για Τζούλια Νόβα και ΕΣΣΔ: «Είναι σαν να λέει ένας Έλληνας ότι όλα επί Χούντας ήταν καλά» (Video)

Ο ανασχηματισμός φέρνει αλλαγές στα ψηφοδέλτια – Οι «καραμπόλες» των Υπουργών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20