search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:16
MENU CLOSE

Σε «γραμμή» Οικονόμου ο… Οικονόμου για τη γιούχα στον Μητσοτάκη

09.09.2021 14:14
oikonomou

Τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν χθες σε βάρος του Πρωθυπουργού κατά την άφιξη του στη Μητρόπολη σχολίασε μετά από σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη και ερωτηθείς αν βλέπει πολιτική υποκίνηση είπε: «Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν στον αποχαιρετισμό αυτού του μεγάλου Έλληνα είναι ο διχασμός και οι απρέπειες».

«Τα σχόλια περιττεύουν», συνέχισε τονίζοντας πως είναι απορίας άξιον πώς δεν αισθάνθηκαν όλοι την ανάγκη να το επισημάνουν και να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές.

Οικονόμου όπως… Οικονόμου

«Να θυμίσω απλώς ότι όταν στο παρελθόν είχαν ακουστεί κάποιες αποδοκιμασίες για τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, υπήρχε άμεση και πολύ καθαρή καταδίκη από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

Το ίδιο ακριβώς επιχείρημα είχε χρησιμοποιήσει το πρωί και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου, που υπενθύμισε το περιστατικό από την κηδεία του επίτιμου προέδρου της ΝΔ εκφράζοντας κι εκείνος την απορία και την οργή του για τη μη καταδίκη από τα πολιτικά κόμματα του χθεσινού περιστατικού και εξαίροντας τα αντανακλαστικά της ΝΔ για την ανακοίνωση που είχε βγάλει το 2017. «Σε ένα λεπτό η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση, είδες εδώ καμία ανακοίνωση;» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος που φαίνεται ότι «ενέπνευσε» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Δεν θέλω να φαντάζομαι ότι κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι το 2021 μπορεί να μοιάζει με το 2011», πρόσθεσε ο Γιάννης Οικονόμου. «Αν ναι, είναι βαθιά νυχτωμένοι, γιατί η Ελλάδα του 2021 είναι μία πολύ διαφορετική χώρα, τα επίδικα διαφορετικά» κατέληξε ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ για τις αποδοκιμασίες στον Μητσοτάκη: «Στημένοι και εγκάθετοι» – «Πότε πρόλαβε γίνει κάθαρμα;» (video)

Μπογδάνος για Τζούλια Νόβα και ΕΣΣΔ: «Είναι σαν να λέει ένας Έλληνας ότι όλα επί Χούντας ήταν καλά» (Video)

To τηλεφώνημα του Λοβέρδου στον Χρυσοχοΐδη μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20